231,99 lei Rochie tricotata neagra cu motive traditionale romanesti
09 Jan 2019

Rochie tricotata neagra cu motive traditionale romanesti

289,99 231,99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

De obicei, rochiile tricotate sunt create în stil pulover, casual și practice, însă vă mai amintiți de rochița tricotată de mamele noastre, cu evazeu frumos, de care eram tare mândre? Uite că peste ani, aceasta a revenit în forță! Mie cel puțin de acea rochie a copilăriei îmi amintește această rochie tricotată cu mâneci lungi neagră cu motive tradiționale românești roșii! Cu mâneci lungi, în croi A line, această rochie este elegantă și feminină, îndeplinind și o altă necesitate în sezonul rece: e călduroasă!

Rochiță tricotată în stil retro care amintește de copilărie

Rochia tricotată groasă de iarnă are un decolteu rotund tip bărcuță, dar acoperit cu un detaliu tip eșarfă circulară, tot tricotată cu motive tradiționale ca și în partea de fustă a rochiței. Partea și mai bună este că această eșarfă este detașabilă.

Această rochie tricotată ca o rochie din copilărie de mamele noastre are mâneci lungi mulate ușor și un croi A-line foarte dulce, ceea ce trimite și mai mult la ideea de rochiță de fetițe. Ca orice piesă vestimentară tricotată, ține de cald și e perfectă pentru purtat în sezonul rece, cu multe grade în minus.

O altfel de rochie tricotată de iarnă, deloc banală și foarte feminină

Dar cel mai important mi se pare faptul că, deși e o rochie tricotată de iarnă, nu e deloc banală; ba din contră, e o rochie tricotată feminină și rafinată, nu o simplă rochie tricotată tip pulover, cum sunt rochiile tricotate și croșetate de regulă. Adică îți păstrează linia și silueta de femeie, tinerească și delicată, chiar dacă e o piesă vestimentară de iarnă călduroasă - de regulă, acestea sunt banale și au rol doar să ne țină de cald. Nu e cazul cu această rochie.

Pentru că amintește de rochițele de fetițe croșetate de mamele noastre când eram mici, această rochie de iarnă tricotată este o rochie în stil retro care ne va îndulci zilele geroase. Poart-o cu un palton peste și cu orice tip de încălțăminte de iarnă, mai puțin una strict sport. Te va pune în valoare, fiind neagră și subțiind optic silueta. E o rochiță tricotată în stil jucăuș și tineresc.