139,99 lei Rochie eleganta pastel cu imprimeu floral
08 Jan 2019

Rochie eleganta pastel cu imprimeu floral

139,99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Știi rochiile acelea din anii 20, de cabaret, cu talie „căzută” - croi flapper dress? Ei, bine, uite o rochie elegantă din voal pastelat gri-deschis albăstriu cu imprimeu floral primăvăratic cu volănașe în partea de jos, în acest croi lejer retro! Rochia e foarte fină, cu mâneci lungi evazate, diafane.

Rochie romantică diafană între modern și stil retro, à la anii 20

Această rochie romantică îmbină atât tendințe actuale (volănașe, mâneci evazate, texturi fine de voal) cu stilul retro (croiul specific anilor 20, ai epocii jazzului și cabaretului, cu flapper dress la modă).

Rochia aceasta elegantă din voal fin de calitate, diafan și lejer, are o croială dreaptă, simplă, comodă, care reușește să mascheze astfel din imperfecțiunile corpului. Este realizată în România, din voal naturală de 100% vâscoză, perfect și confortabil mai ales pe timp de vară, când sunt temperaturi de caniculă.

Rochie cu imprimeu floral în stil retro care poate fi purtată în mai multe stiluri

Rochia are mâneci evazate, largi și comode, ceea ce o face și ușor boho chic, perfectă pentru un astfel de stil mai hippie, dacă e purtată în ținute casual, cu sandale joase. Se spală la program de spălare delicată în mașina de spălat rufe, la temperaturi de maxim 30 grade. Rochia e disponibilă în mărimile M și L.

În zilele reci, poți purta această minunată rochie feminină și romantică alături de dresuri mai groase și un cardigan călduros peste. Este o rochie în stil retro ideală pentru cele care iubesc tendințele specifice vremurilor apuse, stilul vintage.

Poartă această rochie stil flapper dress în ținute office sau la ieșiri romantice ori plimbări în oraș. Nu e nevoie să o accesorizezi prea mult: e suficient să porți bijuterii delicate în combinație! Ea este în sine o rochie statement, originală.