85 lei Rochie verde-menta deschis clos Zara
07 Jan 2019

Rochie verde-menta deschis clos Zara

85 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Pastelurile sunt mereu o opțiune diafană și perfectă de ținută feminină. Iar cu o rochie verde-mentă deschis în croi cloș vei arăta divin de fiecare dată. Eu am găsit această minunată rochie Zara la preț de outlet, fără mâneci și cu dantelă pe bust - o rochie ca de păpușă ce te trimite la ideea de înghețată de fistic sau la umplutura de mentă dintr-o ciocolată, la prăjituri și fondant: Pe scurt: copilărie și fantezie inspiră această rochie scurtă cloș fără mâneci cu inserție de dantelă pe bust de la Zara.

Rochie Zara în croi cloș într-o culoare de pastel verde-mentă deschis ușor de asortat

Croiala acestei rochii și aspectul său ca de brioșă răsturnată amintește de personaje de povești și cărți fantastice, de miniprințese, de Dorothy din Vrăjitorul din Oz, de Alice în Țara Minunilor, de o lume aparte, deosebită.

Culoarea pastel de verde-mentă deschis, de fistic a acestei rochii cloș Zara o face ușor de asortat în nenumărate ținute. Rochia nu are mâneci și are inserții de dantelă și model pe bust. Este o rochie aparte, deosebită, de lungime scurtă, așa că se potrivește la ținute de ocazie pentru domnișoare. O poți purta cu orice alte culori pastel, cu non-culori și neapărat cu pantofi cu toc, pentru a-ți alungi silueta și picioarele.

Rochie cloș din material confortabil lejer Zara

Rochia este comodă și confortabilă, în croiul său lejer, fiind dintr-un material cu o compoziție netedă și plăcută în purtare: Exterior - 63% poliester, 32% vâscoză, 5% elastan; cu o căptușeală de 100% poliester.

Rochia mai este disponibilă în mărimile XS, S și L, dar grăbește-te, căci e la un preț mic de outlet și, fiind de la Zara, s-ar putea să se epuizeze curând stocul.