97,99 lei Jupa pentru rochii prin care se vede: culoarea pielii
06 Jan 2019

Jupa pentru rochii prin care se vede: culoarea pielii

97,99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Sunt atâtea ocazii când sacrificăm unele rochii deosebite, pentru că nu le putem purta, fiindcă se vede prin ele. Fie că stai la lumină sau se vede prin ea linia lenjeriei intime, se nimerește câte o rochie pe care o adori și care, când ai luat-o pe tine în cabina de probă, sau fie că e comandată de pe net, nu a dat vreun semn că s-ar vedea prin ea și, astfel, nu apuci să o porți. Soluția e să îți iei o jupă pentru astfel de rochii transparente sau prin care se vede în lumină sau linia lenjeriei intime.

Jupa pentru rochii prin care se vede: piesă de inspirație retro cu rol de dublură

Jupa e o piesă de lenjerie intimă foarte purtată de către femei de când a început moda rochiilor și fustelor midi, după război. Se făcea economie la materiale și se croiau piese cât mai midi și chiar scurte, dar și din materiale de calitate mai slabă, prin care ajungea să se vadă sau să se ghicească ce ar fi pe dedesubt. Ceea ce nu prea era de conceput.

De altfel, de jupe ca tertip pentru rochiile și fustele cărora le lipsesc dublurile, am aflat de la mamele noastre care le purtau, pentru că adesea chiar își tricotau haine singure și se mai vedea prin ochiurile tricotajelor. Așa ajungeau să își croiască și jupe, care să creeze o căptușeală pe sub rochii și fuste prin care se vedea. De aceea, jupa e prin definiție o piesă de inspirație retro.

Jupă pentru orice fel de rochii prin care se vede

Această jupă pentru rochii e disponibilă în mărimi de la XS la XXL inclusiv și are un decolteu subtil, fiind perfectă pentru rochii prin care se vede, puțin decoltate. Practic, o asemenea rochie creează o dublură / căptușeală perfectă pentru asemenea rochii prin care se vede fie când stai în lumină, fie care dezvăluie urmele lenjeriei intime.

Această jupă fină și lejeră, în croi A-line drept, se așază perfect pe corp, atât cât trebuie, fiind perfectă pentru rochii cu o croială mai lejeră, scurte sau lungi. Jupa pentru rochii este scurtă tocmai pentru a-ți lăsa opțiuni de „acoperire” cu rochii preferate în orice lungime. Și mai bine: o găsești disponibilă atât pe negru (pentru rochii negre și închise la culoare), cât și pe nude / culoarea pielii, pentru orice altă culoare de rochie.

Jupă pentru rochii comodă: aproape că nu o simți pe tine!

Jupa nu are cusături, astfel încât să nu se vadă niciun fel de urmă prin rochia ta, să nu știe nimeni că ai avea vreo dublură de acest fel pe sub. În plus, e o rochie lejeră, fină și confortabilă, ca să fie ca și cum ai avea pe tine doar rochia respectivă pe sub care se ascunde. E o piesă comodă exact ca orice lenjerie intimă, chiar dacă se poartă peste cea obișnuită. Nici nu o vei simți pe tine!

Se comportă bine pe corp, nu incomodează în vreun fel, nu se agață și nu deranjează sau irită în vreun fel. Jupa are bretele reglabile ca de sutien obișnuit, putând fi ajustată pentru orice fel de rochie vrei să porți.

Un review online pentru jupa Julimex pentru rochii sună așa:

„Îmi place mult acest produs. Îl recomand. Material foarte bun si jupa se așază foarte bine. Mărimile corespund cu cele din ghid.“