99 lei Rochie tip furou din dantela Fransa
05 Jan 2019

Rochie tip furou din dantela Fransa

150,90 99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

O rochie la care poti seta gradul de senzualitate pe care să-l confere? Încearcă această rochie furou din dantelă neagră pe căptușeală albă în contrast deosebit, cu bretele reglabile, de la Fransa. Este o rochie sexy ca de budoir, perfectă pentru a se încadra în trendul lenjeriei intime ca piesă de stradă, în ținute de zi. Sună ciudat, știu, dar nu e chiar atât de greu și cu tendințele.

Cum să porți o rochie furou din dantelă ca de budoir?

Spuneam că o astfel de piesă ca rochia furou din dantelă neagră în contrast pe dublură albă poate părea o piesă de budoir, o lenjerie intimă de casă, un neglijeu de noapte și mai puțin o piesă pe care să o porți pe stradă. Asta pentru că arată ca o piesă de lenjerie intimă sexy retro desprinsă din saloanele erotice sau de burlesque, dar moda se încăpățânează să ne arate și altceva: rochia furou, reintrată în atenție în ultimii ani, se poartă tot mai mult ca rochie de seară sexy, ce-i drept. Dar rochia tip furou poate fi purtată și ca piesă de zi, pe stradă, încadrându-se în tendința underwear ca outwear.

O rochie furou din dantelă neagră în contrast pe dublură albă poate fi purtată peste alte piese, ca ținută de zi - de exemplu, iarna, rochia furou se combină de minune cu o maletă sau helancă pe gât și dresuri groase, peste care adaugi un mantou călduros și accesorizezi cu șaluri și fulare groase. Așa-i că nu mai devine imposibil să porți afară o rochie tip furou senzuală, mai ales iarna?

Dar rochia furou din dantelă neagră de firmă mai poate fi purtată și în ținute de ocazie, la petreceri sau în club, ca atare, când vrei să cucerești și să fii sexy, dar și cu un bolero sau cardigan elegant peste, dacă nu vrei să exagerezi cu misterul feminin senzual.

Rochie furou din dantelă la care poți seta gradul de senzualitate!

De altfel, spuneam la început că la o astfel de rochie poți regla tu singură gradul de senzualitate pe care să îl impui: are niște bretele reglabile ca la un sutien „clasic”, deci poți regla dacă vrei ca rochia să fi mai „lăsată” și să creeze un decolteu mai amplu.

Dar pentru cât de sexy să arate o astfel de rochie furou din dantelă te mai ajută și tipul de outfit și lok pe care vrei să îl creezi: dacă e de party, clar o poți face mai senzuală; dacă e vorba de o ținută de zi, mai ales iarna, atunci, dimpotrivă, poți acoperi cât mai mult din părțile care dezvăluie pielea - și ai atâtea opțiuni! De asemenea, poți accesoriza outfitul în funcție de destinația ținutei în foarte multe moduri - cu fulare, eșarfe, șaluri, bijuterii statement opulente, ample, în straturi chiar.

Această rochie are o compoziție de 87% poliamidă și 13% elastină, ceea ce o face să se muleze frumos pe linia corpului, subliniindu-i avantajos formele. Combinația cu dantela o face să arate și mai senzual. Rochia are margini, terminații și tivuri elegante de dantelă neagră.

Rochia furou cu dantelă și bretele reglabile ca de sutien de la firma daneză Fransa e disponibilă în mărimi de la S la XL inclusiv, la un preț de outlet și la reducere. În fotografii, modelul poartă această rochie în mărimea S.