310 lei Rochie simpla galben-mustar cu maneci bufante
04 Jan 2019

Rochie simpla galben-mustar cu maneci bufante

310 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

O femeie cu personalitate are nevoie să poarte culori vii în orice împrejurare! Îți recomand această rochie elegantă galben-muștar în croi drept, simplă, dar cu mâneci bufante lungi, care reușește să ascundă imperfecțiunile corpului prin design, dar e foarte originală prin culoarea aprinsă, puternică.

Rochie de zi simplă cu elemente originale și de efect: pentru femei cu personalitate

Mânecile bufante ale acestei rochii sunt despicate și creează un efect și mai interesant, cu elastic la capete. Rochia este realizată din crep, iar mânecile sunt din mătase fluidă. Compoziția materialului de bază este de 100% pes cu o căptușeală de 100% acetat, motiv pentru care este recomandat să fie spălată la mașina de spălat rufe la un program de rufe delicate sau tip spălare manuală.

O găsești disponibilă în mărimi de la 36 (S) la 44 (XXL), potrivită fiind și pentru femei mai plinuțe, cu forme. Dar poate fi purtată și de către femei gravide. Este disponibilă inclusiv pe roz-fuchsia foarte închis. Lungimea sa este de 95 cm și se închide cu fermoar la spate.

Culoarea galben-muștar aprins e una statement, aparte, care se impune prin culoare și personalitate.

Rochie elegantă în croi A-line confortabil

În croi A-line, rochia se așază lejer pe corp, de la bust până jos, începând să se lărgească. Astfel, e o rochie confortabilă și potrivită ca rochie elegantă de zi, dar poate fi transformată și în rochie de ocazie sau de cocktail, în acele zile când trebuie să treci rapid și ușor de la o ținută de zi la una de seară.

Rochia este simplă și de efect și e creată de designerul român Andreea Tincu. Poate fi accesorizată perfect în mai multe moduri cu bijuterii opulente sau simple, după ocazie. Materialul din care este realizată este fin și confortabil.