189 lei Rochie neagra stil sacou cu doua randuri de nasturi
03 Jan 2019

Rochie neagra stil sacou cu doua randuri de nasturi

189 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

A venit timpul să ne întoarcem la birou după o pauză meritată. Așadar, avem o rochie numai bună pentru revenire. E o rochie stil sacou office neagră, în model petrecut, cu două rânduri de nasturi, foarte elegantă și rafinată, în croi drept. O clasică deja, această rochie e perfectă la o ținută de birou și nu numai.

Cum porți o rochie sacou neagră?

Ce îmi place mie la aceste rochii sacou office e că pot fi purtate în mai multe moduri: ca atare, ca o simplă rochie, cu dresuri eventual sau ca un sacou, în stil tunică, alături de niște colanți sau pantaloni skinny foarte asemănători colanților. Această a doua variantă e perfectă tocmai pentru că o rochie stil sacou e elegantă și are aspectul unei piese din categoria topuri - „jachete office”, astfel că nu ar mai avea nevoie în mod normal de altceva.

În zilele de iarnă, mai reci, peste o rochie office stil sacou poți purta un mantou simplu sau o capă în stil minimalist. Ori mai poți încerca o capă în stil minimalist din stofă. Sau un poncho mai gros, dacă nu e așa de frig. Această rochie office scurtă în model petrecut cu două rânduri de nasturi e în sine o piesă statement și nu mai ai nevoie de alte piese cu care să fie nevoie să o pui în valoare sau, mai rău, să o acoperi.

Ce mai ajută la această rochie sacou elegantă e culoarea negru, ce o face ușor de asortat cu alte piese în culori diferite. ;)

Vorbim de o rochie office neagră stil sacou scurtă, dar cu mânecă lungă, elegantă prin detalii ca revere, două rânduri de nasturi interesanți și modelul petrecut, tip „parte peste parte”. Acest lucru înseamnă că poți „strica” foarte ușor o rochie de birou într-una cu un look vulgar, în ciuda tuturor elementelor feminine, stil business. Așa că grijă cu ce alte piese o combini!

De altfel, deși e o rochie sacou office, află că e prin definiție elegantă, așadar nu înseamnă că o poți purta doar la ținute de birou. Plus că aici te ajută și culoarea! O poți accesoriza în mod opulent, cu bijuterii statement, ea fiind în sine o rochie simplă, minimalistă - astfel, o poți purta la ocazii speciale inclusiv sau la un cocktail.

Rochia sacou neagră avantajează orice siluetă: de la femei minione până l femei cu forme

Poartă neapărat această rochie sacou scurtă cu mâneci lungi cu o tocuri, fie că vorbim de pantofi cu toc sau de cizme elegante, eventual peste genunchi. E un format de rochie menită să avantajeze orice siluetă, să o alungească și să o subțieze totodată, așa că trebuie să mai adaugi un plus de înălțime și prestanță prin tocuri. Plus că o culoare ca negrul te face oricum să pari mai slabă.

Rochia sacou e accesorizată cu 6 nasturi la talie în două rânduri, cu model petrecut, „parte peste parte”, care fac rochia și mai avantajoasă pentru femeile mai plinuțe și cu forme. Gulerul c revere al acestei rochii sacou cu model petrecut formează un decolteu în V atractiv și interesant, specific unor ținute de birou. Astfel, această rochie office în stil minimalist cu linii drepte, geometrice, devine și mai specifică stilului office.

Rochia este disponibilă în mărimi obișnuită de la 34(XS) până la 42(XL), fiind perfectă așadar inclusiv pentru femei minione.