199 lei Rochie lunga din satin lucios verde smarald
22 Jan 2019

Rochie lunga din satin lucios verde smarald

199 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Poți să fii o prințesă sau o divă actuală fără să epatezi prin prea multe zorzoane. Poartă doar o rochie lungă și amplă de seară, elegantă, din material cu aspect luxos! De pildă, această rochie lungă de ocazie maxi cu mâneci bufante și despicături laterale, din satin lucios verde-smarald, este inspirată chiar de ținute regale, aristocrate!

Rochie lungă elegantă de seară din satin lucios verde-smarald, de inspirație regală: potrivită pentru orice tip de siluetă

Această rochie lungă de seară elegantă cu mâneci lungi, crăpate, e potrivită, datorită croielii și materialului prețios și lucios, o ținută potrivită pentru evenimentele speciale din viața ta. Cureaua stil cordon marchează perfect talia, se leagă ca o panglică la spate, creând aspect bufant cu pliuri în mai multe zone. Aceasta este inclusă în preț.

Mânecile bufante sunt un statement și se încadrează în tendințele momentului. În plus, sunt originale, prin despicăturile mânecilor și trimit tot la ideea de aristocrație, regalitate, fiind de inspirație vintage.

Rochia are o zonă senzuală cu umeri goi, unde se lasă în baza unui elastic ce creează alt aspect bufant interesant. Este o rochie care avantajează mult prin croială, ascunde imperfecțiunile și se potrivește de minune pentru orice tip de siluetă. De asemenea, faldurile create de croiala amplă, precum și aspectul lucios al satinului rafinat și fin atrag atenția asupra lor și mută accentul de pe alte eventuale defecte.

Rochie de ocazie cu aspect luxos de haute couture, aristocrat

Este o rochie cu aspect nobil, aristocrat, iar culoarea de verde-smarald regal, împreună cu materialul cu formă luxoasă, în croiala amplă, te va ajuta să arăți ca și cum te-ai fi îmbrăcat de la haute couture.

Rochia e foarte lungă, amplă, disponibilă doar în mărimea one size, mărime unică, dar ajustabilă în talie după cordonul-curea și elasticul din zona umerilor. De aceea, poate fi purtată deopotrivă, de persoane mai slabe, cu siluetă atletică sau tip clepsidră, dar și de către persoane cu forme, mai plinuțe. Se potrivește chiar și la femei gravide.

Rochia e disponibilă și în culorile negru și bordo, la fel de nobile și rafinate, de inspirație imperială. Este fabricată foarte calitativ în România, iar pentru aspectul său luxos de haute couture, prețul său este unul foarte bun.

Croiul e simplu, dar de efect, foarte elegant și nu se va demoda prea curând ca rochie. De asemenea, se poate accesoriza cu ușurință în mai multe moduri, inclusiv cu bijuterii mari, ample opulente, care să îi mai redea din personalitatea ta sau care să se asorteze de minune cu designul său rafinat și regal.