149 lei Rochie clos de seara cu paiete stralucitoare din tafta
13 Jan 2019

Rochie clos de seara cu paiete stralucitoare din tafta

219 149 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Încearcă mai multe elemente interesante și moderne deodată, în aceeași rochie elegantă de seară: culoare metalică de cupru, paiete strălucitoare, aspect 2 in 1 ca de două piese (bluză + fustă).

O rochie cloș cu paiete în format deosebit, pentru garderoba oricărei femei, la un preț bun, la reducere!

Cu o rochie cloș de seară nu dai niciodată greș, la nicio ocazie specială! Poartă una cu totul aparte de data aceasta, o rochie cloș din tafta cu irizații metalice cuprate în partea de fustă, cu paiete strălucitoare în partea de sus la nivelul bluzei, ceea ce conferă aspectul interesant ca și cum ai purta două piese diferite deodată.

Rochița închide cu un fermoar la spate și este dintr-un material ușor de întreținut, cu o compoziție de 100% polyester. Rochia are mâneci scurte și un look de-a dreptul festiv, aparte, original, care face să-și merite locul ca rochie de ocazie deosebită în garderoba oricărei femei. Rochiile cu paiete nu par să iasă din trenduri, iar o rochie în format cloș, amplu, scurt spre mediu nu va ieși niciodată din tendințe.

Rochia e disponibilă în mărimi de la S la XL inclusiv. Este disponibilă la reducere, la un preț foarte bun pentru o asemenea rochie originală, festivă. Se potrivește pentru orice tip de siluetă, iar croiul cloș amplu în partea de jos face ca imperfecțiunile corpului să fie ascunse cu succes la nivelul coapselor și a abdomenului.

Rochia cloș cu paiete și aspect 2 in 1 (fustă + bluză): cum se poartă

O astfel de rochie cloș elegantă cu paiete glam se poartă neapărat cu tocuri, iar peste poți purta chiar și un bolero rafinat. Deși croiul acestei rochii este unul clasic, tineresc, stil prințesă, această rochie este destul de feminină și potrivită pentru doamne mai mature - întinerește considerabil și, cu pantofii cu toc potriviți, alungește frumos silueta.

Această rochie cu paiete cloș și aspect 2 in 1 se potrivește la ținute de ocazie, pentru mame, soacre, nașe la nuntă sau botezuri, dar și ca rochie de cocktail sau rochie festivă la alte evenimente speciale.

Rochia mai e disponibilă și în alte culori: gri argintiu, negru, și arată deosebit de bine în orice culoare!