229,50 lei Rochie dreapta cu guler cu volanase galben-mustar
11 Jan 2019

Rochie dreapta cu guler cu volanase galben-mustar

255 229,50 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Cu o rochie galben-muștar, soarele iese mai repede! Noi am găsit această rochie dreaptă elegantă cu mâneci bufante și volănașe la guler super drăguță: simplă, dar cu detalii de efect. E decorată la guler și capătul mânecilor cu o bandă colorată în motive tradiționale românești.

Rochie galben-muștar confortabilă și cu un guler aparte cu volănașe tip arlechin

O rochie cu guler poate fi ușor transformată într-una aparte, mai ales dacă faci un guler tip arlechin, în miniatură, cu volănașe mici simpatice sau încrețituri la baza gâtului. Aceleași mici încrețituri cu aspect ruffled conferă un guler cu aspect boho-romantic.

Rochia galben-muștar în croi drept lejer are mâneci lungi bufante și atât la guler, cât și la baza mânecilor, este decorată cu o bandă multicoloră subțire în motive tradiționale românești. Este o rochie confortabilă și prin linia dreaptă, lejeră, permite mișcarea în voie. Rochia este dublată de o căptușeală care nu permite să se vadă prin rochie.

Rochie elegantă galben-muștar foarte versatilă

Rochia galben-muștar cu guler cu volănașe are o compoziție de 80% vâscoză și 20% poliester, cu o lungime scurtă totală de 95 cm, așadar e dintr-un material comod și cât mai natural. Croiala permite mișcarea în voie și ascunde cu succes din imperfecțiunile oricărui tip de siluetă.

Poți purta această rochie galben-muștar scurtă cu mâneci lungi bufante cu alte piese vestimentare în culori calde, pâmântii sau în non-culori. Se pretează excelent cu orice tip de încălțăminte , mai comodă sau cu tocuri, de la balerini până la pantofi cu toc, sandale sau cizme peste genunchi. Rochia aceasta, deși într-o culoare de galben, este foarte versatilă.

Rochia este fabricată în România și e disponibilă în mărimi de la S la XL inclusiv.