89 lei Rochie tunica transparenta bleu cu irizatii lucioase
10 Jan 2019

Rochie tunica transparenta bleu cu irizatii lucioase

199 89 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Rochia tricou și transparențele fac îmbinarea cea mai potrivită! Când în joc intră și nuanțe metalice ca de fir cu lame, obținem cea mai frumoasă combinație! Ca și rochia tunică tip tricou cu mâneci scurte căzute din plasă transparentă cu irizații lucioase metalice bleu de azi.

Rochie tricou transparentă cu irizații lucioase metalice pentru ținute de festival sau urbane

Această rochie modernă interesantă este potrivită pentru a fi purtată peste alte haine, dată fiind transparența. Este simpatică și futuristică în ceea ce privește aspectul. Se potrivește în ținute de club sau de vacanță ori în ținutele de festival.

Are irizații lucioase metalice tip fir lame în plasă transparentă care îi conferă un look super aparte, original - de viitor, stil SF, galactic. Se poartă peste blugi și colanți cu un sutien interesant pe sub, dar și ca atare, peste o jupă sau rochie stil furou elegantă. Îi mai poți adăuga o curea tip centură în talie.

Ca tunică peste un outfit obișnuit cu blugi sau stil sport arată foarte bine și în tendințe.

Este oricum o rochie tricou sport-casual transparentă din plasă în nuanță metalică de bleu pe care să o porți în multiple ținute urbane, cu pantofi sport. Se potrivește stilului hip-hop / underground și avantajează orice siluetă, fiind ca un tricou oversize transparent.

Rochie tip tricou oversize confortabilă și plăcută în purtare: din viitor

Rochia nu are tiv, ci tăietură „neterminată”, nefinisată. Rochia e creată în Italia, sub brandul 525, în stil ușor minimalist.

E o rochie din compoziție 87% polyester și 13% spandex, ușor elastic, dar croiul este larg, oversize, ceea ce permite mișcare în voie, fiind foarte confortabilă și plcută în purtare.

Rochia are transparențe metalice ca de plastic PVC, una din tendințele cele mai pregnante în moda ultimilor ani. Are un croi tip tricou XXL, confortabil, cu mâneci scurte „căzute”. O mai găsești și pe nuanța metalică de gri lucios / argintie, în același stil modern, futuristic.