289 lei Rochie eleganta verde cu sacou in compleu de 2 piese
01 Jan 2019

Rochie eleganta verde cu sacou in compleu de 2 piese

289 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Pentru doamnele elegante, avem un set deosebit compus din rochie verde elegantă tip sarafan cu mâneci scurte și sacou cu nasturi și mâneci lungi. Aceste piese creează un costum deosebit de două piese pentru femei mature, fiind disponibil și în mărimi mari.

Rochie-sarafan elegantă în costum de două piese cu sacou office și inserții de dantelă feminină

Rochia în set elegant este simplă, iar compleul este deosebit, putând fi purtat de la ținute office, business, până la cele de ocazie. Este o rochie de doamne perfectă pentru soacre, mame, nașe pentru ținute la evenimene speciale cum sunt nunțile și botezurile.

Atât rochia, cât și sacoul sunt realizate din stofă de calitate, cu inserții de dantelă brodată semitransparentă, fin inserate și delicate, romantice și feminine. Inserțiile sunt plasate simetric și arată foarte frumos așa: la baza decolteului rotund subtil, la baza gâtului; înainte de tiv, la nivelul fustei rochiei, la sacouîn partea de jos. Sacoul se închide cu un nasture cu gaică, ca un bolero.

Rochie verde cu sacou în mărimi mari pentru femei plinuțe: pentru doamne cu orice tip de siluetă

Rochia în set de două piese cu sacou peste este disponibilă în mărimi mari, pentru femei plinuțe: de la 48 până la 58 inclusiv.

Culoarea verde-pădure a acestei rochii în set tip costum de damă office este foarte plăcută, perfectă pentru doamne, rafinată și elegantă. Este relativ ușor de asortat și avantajează orice femeie, indiferent de culoarea părului și a ochilor.

Rochia are croi drept și pense, fără a se mula pe linia corpului, ceea ce ajută la mascarea anumitor imperfecțiuni ale corpului.

Rochia poate fi purtată simplă, dar și cu sacou peste, în compleu, jacheta de peste fiind detașabilă. Rochia în set compleu de 2 piese este disponibilă și pe culoarea roșu.