190 lei Rochie neagra simpla cu pense fara maneci
30 Dec 2018

Rochie neagra simpla cu pense fara maneci

345 190 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Micuța piesă neagră simbolică - the little black dress - este menționată doar la ocazii speciale ca fiind o piesă de bază, aparte. În rest, uităm că o rochie neagră simplă e baza oricărei garderobe și poate crea o infinitate de ținute: de la casual la cele elegante, de seară. Motiv pentru care îți recomand această rochie neagră simplă cu pense versatilă, fără mâneci, de la Smashed Lemon, ușor de accesorizat cu orice, indiferent de ocazie.

Rochie neagră simplă cu pense în croi confortabil ca de sac: maschează bine imperfecțiunile corpului!

Această rochie neagră este simplă, scurtă, fără mâneci, și constituie baza pentru orice ținută, indiferent de împrejurare. Este realizată din material lejer, comod: spandex cu poliester și se mulează perfect pe corp. Avantajează astfel orice siluetă, subțiind vizibil. Este potrivită chiar și pentru femei gravide, mai ales că are acele pense în zona abdomenului, care fac rochia și mai lejeră.

Rochia neagră simplă și versatilă Smashed Lemon este comodă, ușor elastică, adaptându-se frumos pe liniile corpului și reușind totodată să mascheze anumite defecte și imperfecțiuni, datorită penselor, dar și a croielii simple, dar bine și atent gândite: are constituția unui sac încrețit. Se închide simplu cu un fermoar la spate.

Cum porți o rochie neagră simplă cu încrețituri, fără mâneci?

Poți purta rochia neagră simplă cu încrețituri, fără mâneci, ca atare sau cu dresuri groase și colanți în sezonul rece, inclusiv cu o bluză pe sub sau un tricou, pentru a-i crea ideea de mâneci și un aspect de piesă tip 2 in 1 interesantă. Rochia aceasta e simplă și permite purtarea și accesorizarea diferită în atâtea stiluri, după gusturile și personalitatea oricui. O poți purta cu orice tip de încălțăminte: de la pantofi sport până la cizme lungi peste genunchi cu toc.

Rochia este disponibilă în mărimi de la XS la L inclusiv, la reducere, la un preț mai mic și OK pentru o piesă atât de versatilă. Poart-o cu încredere: la cât de versatilă și confortabilă e, nu va putea decât să te scoată și mai bine în valoare!