225 lei Rochie evazata clos din dantela aurie
29 Dec 2018

Rochie evazata clos din dantela aurie

390 225 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Ai spune că o rochie aurie nu mai poate fi deosebită prin nimic dacă e... aurie, nu? Uite contrariul: o rochie aurie festivă din dantelă brodată în auriu subtil, fin, care nu epatează și e deosebit de elegantă la orice ocazie. E o rochie aurie exact atât cât trebuie, aducând o notă de glamour. Auriul delicat și dantela gingașă, rafinată, transformă această rochie într-una deosebită, cu un touch de lux.

Rochie festivă din dantelă aurie aparte

Această minunată rochie din dantelă aurie este cloș, scurtă, evazată la nivelul fustei, cu mâneci lungi și dublură neagră. Dantela pare groasă și trimite cu gândul la... perdele nobile, trimițând la ideea de vintage și epoci apuse, de o eleganță supremă.

Poți purta această rochie scurtă superbă aurie în croi cloș, cu mâneci lungi, la petrecerea de Revelion, dar ea se potrivește la mai multe evenimente speciale din viața ta.

Rochie cloș scurtă cu mâneci lungi din dantelă aurie fină: disponibilă și în mărimi XXL pentru femei cu forme

Rochia din dantelă aurie cloș este fabricată în România și e disponibilă în mărimile de la 36 (S) la 44 (XXL). SE închide cu fermoar și nasture la spate.

Materialul din care este croită are o compozitie de: 100% Foil 43% Vascoza, 31% Nailon, 26% Bumbac

Poartă această rochie scurtă cloș cu mâneci lungi din dantelă aurie fină și subtilă cu pantofi sau sandale cu toc și strălucește într-o piesă cu totul aparte!