98 lei Rochie eleganta alba cu jabou si funda pe bust stil Gucci
27 Dec 2018

Rochie eleganta alba cu jabou si funda pe bust stil Gucci

139,99 98 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

S-au tot purtat cămășile și bluzele decorate pe piept cu volănașe, jabouri, panglici și funde. Și era firesc ca această tendință să se impună și în privința rochiilor, așa că iată o rochie albă elegantă în croi bodycon cu volănașe pe bust în formă de jabou cu butoni decorativi și cu o fundă în dungi roșu cu negru stil Gucci la gât. Aceeași panglică a fundei se regăsește și în talie sub formă de centură, care subliniază și marchează și mai frumos mijlocul feminin.

Rochie elegantă în sti vintage inspirată de era victoriană - disponibilă și în mărimi mari pentru femei plinuțe

Rochița aceasta cu jabou este foarte elegantă și conturează frumos liniile corpului, fiind un model bodycon care se mulează perfect pe silueta feminină.

Și dacă tot vorbim de siluetă, am o veste excelentă pentru acelea dintre voi mai plinuțe și cu forme: această rochie elegantă albă cu volănașe pe bust și panglică roșu-negru stil Gucci, dispuse toate în stil jabou victorian, este disponibilă și în mărimi mari, pentru femei cu forme: de la M la 3XL inclusiv.

Rochie replică de designer cu elemente specifice casei de modă GUCCI, dar la un preț foarte bun

Materialul din care este realizată această rochie deosebită este compus din 95% poliester și 5% spandex. Este o rochie replică de designer, reluând cu succes motive și modele ale casei de modă Gucci, așadar merită investiția, mai ales că e disponibilă acum la reducere, la un preț foarte bun.

Poart-o cu încredere la evenimente speciale sau la birou - îți va sublinia feminitatea cu bun gust în orice împrejurare! E simplă și de efect, mai ales prin această combinație cromatică, la rândul ei foarte ușor de asortat mai departe în planul culorilor!