208 lei Rochie din denim cu volane pe maneci si snur pe bust
26 Dec 2018

Rochie din denim cu volane pe maneci si snur pe bust

208 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Cu o rochie din denim versatilă poți obține atât de multe ținute diverse, chiar și cu personalitate, oricât de simplă ar fi piesa de bază. Iar această rochie de blugi cu mâneci trei sferturi evazate tip clopot cu capete ca de volane și șnur la gât sau pe bust este simplă și must have, fără să se demodeze prea curând, dar potrivită în multe situații.

Rochie din denim cu șiret la gât și pe bust - un must have de neegalat pentru garderoba oricărei femei, chiar și pentru femei plinuțe

Îți vei impune cu mândrie feminitatea cu această rochie din denim cu şiret frumos la gât și pe bust. Are astfel un decolteu minunat cu şiret ajustabil prins încrucişat pe bust, pentru un plus de farmec.

Cu mâneci 3/4 cu volane ce subţiază fără să strângă și o formă dreaptă lejer evazată a croiului, din denim foarte fluid ce înfrumuseţează curbele, această rochie din denim modernă și totuși o clasică, mereu la modă este disponibilă în mărimi mari pentru femei plinuțe, de la 42 la 58.

Rochie de blugi din bumbac de calitate produsă sub brand franțuzesc

Rochia are un guler în V cu ochiuri metalice şi şiret încrucişat. Prezintă și un pliu de aşezare la spate, cu o bază rotunjită.

Lungime aprox. 102 cm. Este realizată din denim lejer 100 % bumbac, sub brandul franțuzesc Blanche Porte.

Este o rochie din denim pentru femei plinuțe inclusiv care te va avantaja și cu ajutorul căreia vei putea crea numeroase ținute practice, dar feminine, datorită detaliilor romantice de pe mâneci, cu volane și evazeuri.