121,99 lei Rochie neagra groasa de iarna din fas ca de geaca
24 Dec 2018

Rochie neagra groasa de iarna din fas ca de geaca

316,99 121,99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Zi tu, de câte ori ai fi vrut să porți oriunde geaca de iarnă din fâș tip pufă pentru căldura și confortul termic pe care ți-l oferă? Să nu mai fie nevoie să o dai jos de pe tine, indiferent de ocazie. Ei bine, uite că acum a fost creată o rochie de iarnă din fâș groasă și călduroasă, comodă și practică, cu aspect ca de geacă, matlasată, pe care să o porți în vacanța la munte, dar, de ce nu, și la plimbările prin oraș în sezonul rece, la ocazii de sărbători și târguri de Crăciun.

Rochiță de iarnă din fâș ca o geacă, practică, dar și foarte feminină: cum să o porți

Dincolo de a fi foarte jucăușă ca idee, o astfel de rochie este deosebit de practică și ideală în zilele geroase. Are mâneci lungi, e din fâș subțire, dar ține de cald ca o gecuță protectoare. În plus, are buzunare practice, în care să îți încălzești mâinile. Croiul său e unul lejer, tip clopot, dar în A line evazat și rafinat, feminin.

Este croită din pânză de fâș down și bumbac. E o superbitate pe care o poți purta ca atare, toamna, cu dresuri groase și un șal mare peste, la început de sezon rece. Dar o poți combina de minune și cu o geacă pufă mai lungă, o capă sau un paltonaș mediu evazat în zilele foarte reci de iarnă. Totul stă în măsură.

În orice caz, o rochie din fâș groasă ca o geacă nu poate fi decât o salvare în multe situații de vreme rece și totuși te menține chic. Dacă o porți ca atare, fără nimic deasupra, va părea ca și cum ai purta deja o geacă peste alte haine. Dar nu, e rochița ta cu aspect ludic, din fâș ca de geacă matlasată.

Rochia de iarnă versatilă tip geacă e o plăcere pentru fiecare siluetă

Rochița se spală la program de spălare tip manual, nu se folosesc detergenți duri sau înălbitori și nu se usucă în uscător. Temperatura de spălare maximă a apei trebuie să fie de 40 ℃. Se agață pur și simplu pe un umeraș, pentru o uscare obișnuită, astfel încât să se evite formarea de cute și să se usuce uniform. Nu se calcă, se curăță prin uscare cu aburi. ;)

Rochia este disponibilă în mărimi de la S la 2XL inclusiv, pe negru, dar și pe verde-închis. Ține cont în măsurare că pot exista diferențe de + sau - 2-3 cm în ceea ce privește mărimile caracteristice celor europene.

Rochia este casual, chiar sport, dar în croi elegant, evazat, reușind să ascundă cu succes din imperfecțiunile corpului, dar, totodată, îți permite să te miști în voie, să te simți foarte confortabil purtând-o, în timp ce îți va ține foarte bine de cald. O poate purta fără griji chiar și o femeie gravidă, pentru tot confortul pe care îl poate garanta această rochie de iarnă.

Poate fi purtată în mai multe feluri, cu diverse tipuri de încălțăminte de iarnă, inclusiv sport. O vei iubi pentru că e o rochie lejeră versatilă.

Tu ai mai văzut o astfel de rochie tip geacă de fâș? Cum ai purta-o?