269 lei Rochie eleganta in stil vintage victorian cu panglica
19 Dec 2018

Rochie eleganta in stil vintage victorian cu panglica

269 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Cu siguranță dacă iubești stilul vintage nu vei putea ignora această rochie de seară elegantă verde-închis în stil victorian cu panglică pe bust ce se leagă în fundă elegantă stil jabou, dar și cu buzunare practice și dantelă brodată aplicată pe mâneci cu volane în capăt, ușor evazate!

Rochie cu toate detaliile inspirate de era victoriană

E o rochie pe sufletul oricărei lady veritabile. De culoare verde-închis smarald specifică aristocrației, regalității, această minunată rochie va avantaja orice siluetă: cu pliuri în partea fustei, în croi A-line nobil, reușește să ascundă orice imperfecțiune a corpului.

Rochia verde elegantă de seară în stil victorian are panglică care se leagă în fundă pe bust ca un jabou elegant. Acest detaliu minunat se combină excelent cu mânecile cu dantelă brodată aplicată, cu volane la mâneci și evazate, ușor bufante în rest. Rezultă astfel o rochie pe care nu știi unde să o încadrezi: la o piesă retro, unică, la una chiar vintage sau una modernă, inspirată de vremuri apuse, dar practică și comodă.

Rochie elegantă de ocazie în stil vintage chic, dar creată cu simț practic

Îmi place că, deși e o rochie elegantă de ocazie într-o culoare regală, superbă, e practică și comodă, prezentând chiar și două buzunare laterale. Mânecile din voal brodat cu dantelă sunt bufante și la umeri, făcându-i să pară mai înalți, ceea ce adaugă încă un plus de eleganță și notă nobilă specifică erei victoriene acestei ținute.

Talia este frumos marcată și subliniază foarte bine mijlocul prin cusături. Rochia este plină de bun gust și rafinament, potrivită la mai multe ocazii și evenimente speciale din viața ta, fiind o rochie elegantă de ocazie mai ales pentru doamne: ca rochie de nașă, rochie de soacră sau pur și simplu o rochie de lady invitată la o ocazie deosebită sau o petrecere cocktail.

Poart-o cu pantofi cu toc și multă încredere: te va pune în valoare! Rochia e disponibilă în mărimi de la 36 (S) la 42 (XL) la un preț destul de bun pentru o asemenea piesă atât de feminină și regală!