289 lei Rochie tip 2 in 1 stil sacou rosu cu insertii de tulle negru
07 Dec 2018

Rochie tip 2 in 1 stil sacou rosu cu insertii de tulle negru

289 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Se pare că e anul designurilor atipice și speciale: iată o rochie tip 2 in 1 stil sacou roșu în partea de sus cu inserții de tulle negru transparent la mâneci și fustă. Manșetele mânecilor și partea de sacou sunt roșii, la fel ca fusta tip creion. Părțile de tulle negru din partea de jos, peste fustă, sunt în colțuri asimetrice, stil glamour interesant și original.

Rochie statement 2 in 1 stil sacou / deux-pieces: plină de personalitate, chiar dacă pornește de la un stil office

Rochia tip 2 in 1 roșu cu negru stil sacou și în croi bodycon retro-chic a la anii 60-80 este o piesă statement și originală, aparte, cu care vei impresiona cu siguranță prin aspect și stil.

Partea de sus a sacoului are peplum și croi retro petrecut, ca de halat, „parte peste parte” și un decolteu subtil în V. Mânecile sunt lungi, dar din tulle. Este o rochie midi tip creion cu peplum în partea de jos a sacoului, cu croi mulat pe corp stil bodycon. Se închide la spate cu fermoar ascuns.

Rochia este disponibilă în mărimi de la 36 la 42 / de la S la XL, inclusiv pentru femei cu forme.

Stilul peekaboo - transparențe ludice peste design office distressed

Stilul peekaboo cu transparențe și inserții jucăușe, în design aparent distorsionat, o face potrivită pentru ținute de ocazie, de evenimente speciale, de cocktail. Chiar dacă, inițial, designul acestei rochițe este unul stil office, de deux-pieces.

Este o rochie ideală pentru petrecerile de sărbători, destul de festivă totuși, în ciuda tipului formal de piesă vestimentară pe care îl afișează. Iar rochia tip sacou este vedeta sezonului, o piesă vestimentară foarte elegantă și rafinată.