380 lei Rochie neagra din catifea GUESS cu umeri supradimensionati
06 Dec 2018

Rochie neagra din catifea GUESS cu umeri supradimensionati

422 380 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

În ultimii doi-trei ani, nu se poate să nu fi observat revenirea în modă a influențelor specifice anilor 80, influența retro în aproape toate piesele vestimentare. Dintre acestea, cea mai pregnantă e, poate, aceea a umerilor supradimensionați. Așa cum e această rochie neagră GUESS din catifea elegantă, de lungime scurtă, cu mâneci lungi și umeri supradimensionați, cu guler mare înalt pe gât, tip helancă turtle neck.

Rochie neagră GUESS cu umeri supradimensionați a la anii 80 stil glamour

E clar că ceea ce ne-a atras cel mai mult la această rochie este faptul că are umerii înalți, exagerați, un guler supradimensionat înalt pe gât, în contrast cu lungimea scurtă a rochiei.

Ne mai place și că e neagră, simplă prin croi, deosebită prin detaliile acestea în stil retro, ușor de accesorizat. Este din catifea fină, regală, poartă semnătura brandului GUESS și e wow!

Poartă cercei mari statement la această minunăție de rochie a la moda anilor 80, eventual poți plusa printr-unii extrem de opulenți în formă de cruci cu pietre prețioase sau semiprețioase, strălucitoare, glamour. Poart-o cu pantofi cu toc stiletto, cu un clutch wow cu aspect prețios!

Rochie GUESS elegantă în stil retro cu umeri mari înalți care te avantajează

Rochia GUESS elegantă din catifea neagră, cu mâneci lungi, strâmte și umeri supradimensionați, bufanți în partea de sus, este o splendoare, plină de personalitate, un statement al zilelor noastre, amintind de Madonna anilor 80, care nu se poate să nu te fi inspirat la un moment dat. Sau, dacă vrei, o poți purta ca Rihanna a zilelor noastre. Unde mai pui că acum o găsești la reducere, la un preț special pentru o piesă de la un astfel de brand!

Rochia subliniază frumos liniile corpului, impresionează prin geometrie, umerii înalți, mari, tip sacou cu epoleți ca în anii 80. Este croită pe corp tip bodycon, subțiază optic în zona abdomenului și se impune la nivelul de sus, ceea ce te face să pari mai înaltă și cu picioare lungi.