49,99 lei Rochie mini alb și negru asimetrica
04 Dec 2018

Rochie mini alb si negru asimetrica

87,17 49,99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Pentru femeile minione, am găsit această superbă rochie mini alb și negru asimetrică, cu inserție de dantelă macrame, în valuri tip peplum în partea de jos. Rochița mini e tinerească, amintește atât de o Lolita, cât și de o Alice în Țara Minunilor a zilelor noastre! Fundița laterală albă din talie, în contrast, amintește de un astfel de look jucăuș.

Rochie elegantă pentru femei minione și de statură mică amintind de stilul preppy școlăresc

Această rochie mini este fără mâneci, este scurtă, numai bună pentru femeile minione și micuțe de statură. De altfel, o găsești în mărimea XS acum, la un preț deosebit de mic, la reducere
Materialul din care este croită este 100% poliester. Rochița se închide cu fermoar.

Rochia mini alb-negru asimetrică, croită cu inserții de dantelă macrame albă e elegantă și potrivită în ținute tinerești, de la un stil preppy-style tip College american, până la o ținută de seară chic și în stil vintage.

Croiul acestei rochițe este drept, dar pliurile din partea de jos de la nivelul fustei amintesc de uniformă, de un stil școlăresc. Doar adaugă o bentiță în păr, care să se potrivească și cu fundița laterală din talie și ești pregătită: arăți ca o păpușă, ca o școlăriță, dar una mai matură!

O rochiță mini care te face să pari mai tânără, potrivită și în ținuta office

Dacă nu vrei să mizezi pe un astfel de stil, poți alege să porți această rochie mini alb-negru elegantă ca tunică, alături de o pereche de colanți sau dresuri groase, cu cizme peste genunchi, chiar și într-o ținută office.

În orice caz, dacă ești minionă, aceasta e o rochie numai bună pentru tine, și, oricum ai alege să o porți, fii fără grijă: la prețul acesta mic, îți va scădea mult și din ani! Este o rochie tinerească numai bună pentru femeile de statură mică!