329 lei Rochie in set de haine de Craciun pentru cuplu
13 Nov 2018

Rochie in set de haine de Craciun pentru cuplu

499 329 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Da, ne răsfățăm de Crăciun noi ca femei, dar ce-ar fi un răsfăț 2 in 1? Iată pentru acest lucru un set de haine de Crăciun pentru cuplu, care cuprinde o rochie roșie cu inimioară și motive de Crăciun pentru noi, pentru femei, și o bluză roșie cu același imprimeu pe bust pentru bărbați!

Setul este adorabil, este economic - astfel mai atingi un obiectiv: obții la un preț bun și puloverul roșu cadou pentru iubitul tău de Crăciun! ;)

Iar tu te vei asorta cu ținuta lui de Crăciun cu această rochie roșie scurtă de Crăciun în croială cloș cu mâneci lungi, foarte dulce, cu inimioară pe bust în imprimeu cu motive de Crăciun, dar și cu ciucurei pe margine.

Rochia este disponibilă în mărimi de la XS la L, iar rochița est disponibilă în mărimi de la S la XXL, căci ei, se știe, sunt mai puternici ca să ne protejeze cu brațele bine făcute. ;)

Alege și tu un astfel de set de haine de Crăciun pentru cuplu 2 in 1 cu rochiță roșie cu motive de sărbători de iarnă pentru tine și pulover de Crăciun pentru bărbați! Veți arăta adorabil împreună, garantat! ;) Roșul vine bine oricui. :)