99 lei Rochie neagra de ocazie petrecuta
03 Jan 2018

Rochie neagra de ocazie petrecuta

199 99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Orice femeie puternica si cu incredere in ea ar trebui sa aiba in garderoba cel putin o rochie sexy cu decolteu adanc, in stil minimalist. Rochia ar trebui sa sublinieze frumos liniile corpului tau, sa se muleze pe trup si sa lase la vedere doar ce e de suprafata, sa invite misterios la a te descoperi in rest. Cam asa cum este aceasta rochie neagra simpla de ocazie, cu decolteu in V, maneci lungi, de lungime scurta si cu asimetrie in partea inferioara a fustei.

Aceasta rochie de ocazie iti permite prin liniile simple si senzualitate sa o porti cu accesorii bogate, opulente, cu bijuterii masive si de efect. Rochia e simpla si neagra si poate fi astfel purtata neaparat cu pantofi stiletto sau sandale cu toc, în nenumărate culori, care să creeze nu doar un contrast frumos, dar să și atragă atenția, din când în când, de la decolteul adânc.

Deși dispune de o zonă destul de mare de decolteu amplu, acesta nu lasă la vedere decât atât cât trebuie; pentru restul, doar invită la a fi descoperit. Rochia este mini, cu crapatura asimetrica in fata, cu maneci lungi, ceea ce creeaza un contrast aparte si alungeste silueta. E o rochie seducatoare, dar moderna prin simplitate caracteristica minimalismului.

Rochia este creata in Romania sub brandul Lashez si o gasesti acum disponibila la un pret special, la reducere!