309 lei Rochie eleganta din dantela macrame nobila roz pudra
24 Oct 2018

Rochie eleganta din dantela macrame nobila roz pudra

309 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Când eșt în dubii și nu știi ce să porți la o ținută de seară, mizează pe o rochie elegantă din dantelă! În ceea ce privește culoarea, alege roz-pudră - e un pastel deosebit care se asortează cu orice și îți scoate în evidență culoarea naturală a pielii și bronzul de peste vară. Este cel mai bun înlocuitor al nuanței de nude. Iar această rochie nobilă din dantelă macrame roz pudră, cu spate gol și fundă la spate e numai potrivită pentru evenimente speciale din viața ta.

Rochie elegantă din dantelă macrame numai bună pentru tinere domnișoare de onoare

Că e vorba să fii o domnișoară de onoare la o nuntă, că participi la un botez sau la o aniversare ori eveniment monden sau de sărbătorire, un cocktail sau o ieșire mai deosebită, această rochie de dantelă tip macrame în roz pudră delicat este tot ce ai nevoie! O aliată de nădejde în care vei fi și ingenuă și cuceritoare totodată!

Funda de la spatele gol al acestei rochii scurte elegante roz pastel este creată dintr-o panglică suficient de mare care se leagă la spate frumos și marchează bine talia la spate.

Rochie nobilă din dantelă tip croșetată care subliniază silueta

Rochia se închide cu fermoar la spate și are o lungime totală de 97 de centimetri. Este fabricată în România cu simț de răspundere.

Este o rochie care se mulează pe corp tip bodycon, sexy, scurtă dar cu mâneci lungi tot dantelate, dublată de o căptușeală prin care să nu se vadă. O rochie nobilă pentru tinere rafinate, dar și lady încrezătoare! Rochia este usor elastică - din poliester cu elastan- și se mulează pe siluetă pe care o subliniază fin.

Poartă această rochie elegantă de ocazie din dantelă macrame roz-pudră cu pantofi stiletto sau sandale cu toc elegante și vei fi pe podium în ochii tuturor!