79 lei Rochie scurta clos cu imprimeu colorat in stil gipsy
19 Oct 2018

Rochie scurta clos cu imprimeu colorat in stil gipsy

139 79 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Să fie culoare! De aceea iubim stilul etnic de inspirație gipsy - un stil nomad, colorat, plin de energie și voie bună. Așa e și această rochie scurtă superbă albastră cu imprimeu floral roșu stil gipsy. Unde mai pui că e la reducere, la un preț extrem de bun!

Rochie în stil gipsy plină de culoare

Ce îmi place la această rochie e croiala în stil cloș, scurtă și volănașele înalte de la nivelul umerilor. Rochia e fără mâneci și aceste detalii fac silueta oricui să pară mai înaltă și conferă ținutei o notă elegntă, aparte, o anume prestanță.

Imprimeul floral colorat este vesel și senin, întocmai așa cum e stilul gipsy, boem, boho. Și că tot vine vorba, cu o astfel de rochie în stil gipsy poți crea multiple ținute boho chic, atât de vară, cât și de toamnă-iarnă, daca adaugi o pereche de dresuri groase colorate.

O rochie în stil gipsy e must have pentru orice garderobă

Rochia in stil gipsy cu imprimeu floral colorat este disponibilă în mărmi de la XS la L inclusiv. Această rochiță în stil gipsy colorat cu imprimeu floral este plină de bună energie și te va înveseli instant. Are volănașe înalte pe umeri, talie marcată și croiala fustei în cloș scurtă.

Rochiile gipsy se poarta mult in continuare asa ca merita sa ai macar o astfel de rochita in garderoba - e o piesa must have colorata si plina de energie buna.