191 lei Rochie lunga eleganta de seara rosie in marimi de la XL
18 Oct 2018

Rochie lunga eleganta de seara rosie in marimi de la XL

248 191 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Cu o rochie roșie elegantă de seară nu dai niciodată greș la o ținută de ocazie specială. Poart-o cu stil și radiază, vei cea mai frumoasă lady! Unde mai pui că această rochie lungă elegantă în croi A line este disponibilă în mărimi de la L la XXL, pentru femei cu forme, atât pentru tinere, cât și pentru doamne rafinate.

Rochie elegantă de seară roșie care avantajează femeile cu forme

Rochia este amplă la nivelul fustei, în croi evazat ușor, cu pliuri mari, din voal diafan fluid și care ascunde de minune imperfecțiunile corpului de la nivelul picioarelor și alungește silueta, ca să pari mai înaltă.

Această rochie este un model versatil superb, care se potrivește la orice eveniment special, în ținute de seară spectaculoase, ușor de accesorizat și lejere în purtare.

Rochia este dispusă cu dantelă brodată elegantă pe bust, care aduce un plus de eleganță împreună cu voalul diafan și care creează falduri în mișcări și rotiri, la nivelul fustei.

Materialul are următoarea compoziție: dantelă (60% nailon, 37% poliester, 3% elastan), lycra (97 %poliester, 3% elastan).

Rochie roșie lungă pentru evenimente deosebite din viața ta: pentru nașe, soacre, domnișoare de onoare

Acest model de rochie elegantă de seară roșie este potrivit dacă vrei să fii în centrul atenției la ocazii speciale și evenimente memorabile, fie ca nașă, ca soacră sau ca domnișoară de onoare sau mamă la botez. Sau ca simplu invitat, dacă ești o lady veritabilă și rafinată oricând.

Rochia este disponibilă în mărimi de la L la XXL, pentru femei cu forme, ca să avantajeze orice siluetă. Îmi place că marcheză foarte bine bustul, fiind mulată tip corset în acea parte, cu umeri goi și bretele groase în pliuri după gât, tip colier, marcate de un accesoriu strălucitor elegant sau decolteu tip racerback. Tot în talie este marcată bine de o fâșie în pliuri, la fel, plisată și elegantă precum bretelele petrecute după gât.

Este o rochie superbă roșie la reducere acum, la un preț foarte bun.