250 lei Rochie Asos midi clos din tulle cu maneci bufante bleu ceresc
13 Oct 2018

Rochie Asos midi clos din tulle cu maneci bufante bleu ceresc

360 250 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Poți opta să fii o divă retro autentic măcar la ocazii speciale. Am găsit o rochie gingașă ce amintește de anii 50-60, în stil vintage, pe care nu ai cum să nu o iubești: o rochie elegantă de seară ASOS midi cloș din tulle de culoare bleu culoarea cerului, cu mâneci bufante frumos stilizate, cu volane în capăt. O rochie de domniță adorabilă, dacă mă întrebați pe mine.

Chiar și decolteul în V cu bretele subțiri tip spaghetti, acoperite de material de bază din tulle bleu superb trimite perfect înspre un stil vintage, superb, de vremuri apuse. Mânecile bufante cu capete tip peplum ca de volane amintește de rochiile de epocă, superbe. Este chiar o îmbinare de detalii vintage și retro superbe, căreia nu ai cum să îi reziști.

Rocha este foarte elegantă, amintește de rochia lui Grace Kelly în filmul Rear Window, fiind la fel de grațioasă, ceea ce înseamnă, din nou, detalii retro superbe. Se închide la spate cu fermoar discret.

Rochia are o lungime suficientă de 115-130cm și o găsești disponibilă în mărimi de la XS la M, inclusiv, in celelalte marimi nemaifiind disponibile. Rochia este din tulle fin, in croi cloș tip tutu de balerină elegant și drăgălaș, retro. Are prestanță, dar tulle-ul este rafinat, ușor, fără să-ți încarce ținuta. Cusăturile sale sunt foarte discrete.

Ca să nu o deformezi ca formă, îți recomandăm spălarea ei la curățătorie sau spălare manuală ori la program special de mașină de spălat automată tip spălare manuală, la temperaturi joase. Culoarea sa de bleu pastel diafan, care imită nuanța cerului, bleu serenity, este minunată și te va avantaja. Este ușor de accesorizat și se potrivește oricui, indiferent de culoarea părului, a tenului și a ochilor.

Rochia este disponibilă in magazinul online ASOS și comandarea ei nu presupune achitarea de taxe vamale în plus, fiind livrată în și din spațiul european.