799 lei Rochie stil vintage Scarlett O'Hara pentru costum Halloween
12 Oct 2018

Rochie stil vintage Scarlett O'Hara pentru costum Halloween

799 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Dacă „Pe aripile vântului” este pentru tine un film preferat dintotdeauna, trebuie să știi că am găsit în sfârșit o rochie tip costum tematic de Halloween acre imită perfect rochia de catifea verde de epocă a lui Scarlett O'Hara in celebrul film. Chiar dacă doar se apropie de original, rochia o imită perfect pe cea inițială și este perfectă pentru acelea dintre voi care colecționați piese vintage sau de inspirație retro.

Rochie de catifea verde tip costum de epocă precum a lui Scarlett O'Hara in „Pe aripile vântului”

Această superbă rochie ca de epocă de culoare verde-smarald este realizată pe comandă în stilul personajului principal din celebrul film Pe aripile vântului. Este un costum tematic minunat și numai potrivit pentru orice party cu o anume tema de epoca sau legata de filme.

Această rochie în stil vintage este croită la comandă după măsurile tale și poate fi comandată de pe AliExpress, cu un o taxă de transport de 25.76 dolari (echivalentul a aproximativ 104 lei). Fiind livrată internațional, din China, din spațiu non-european, la o valoare mult peste pragul de 10 dolari, va trebui să achiți taxe vamale pentru ea. Însă merită din plin având în vedere că e o piesă customizabilă, personalizată pentru tine special. Este așadar un costum de epocă în stil victorian unicat, într-un verde smarald nobil, din material rafinat și deosebit, aristocrat.

Detalii romantice în stil victorian ideale pentru o adeptă a stilului vintage și fană „Pe aripile vântului”

Este perfectă pentru colecția ta, nu doar ca rochie de Halloween deosebită. Iar dacă ești o adeptă a stilului vintage și pasionată de vremurile vechi, este mai mult decât potrivită și de colecționat! Să nu mai spun dacă ești fan filme vechi sau, mai mult, a filmului Pe aripile vântului și o admiratoare a femeii puternice care este Scarlett O'Hara, un idol și un simbol pentru multe dintre noi.

Rochia este construită exact precum aceea a lui Scarlett O'Hara în stil victorian, de epocă: cu volănașe, cu mâneci evazate, din catifea verde smarald, în combinație cu verde crud la nivelul fustei de pe crinolină. Rochia este croită în falduri, straturi, astfel încât o parte de catifea de tip smarald verde se suprapune ca un frac peste fusta ampla in verde deschis.