239,99 lei Rochie lungă cu imprimeu floral alb-negru cu crăpături
10 Oct 2018

Rochie lungă cu imprimeu floral alb-negru cu crăpături laterale

239,99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Cu o rochie lungă elegantă cu imprimeu floral vegetal în alb-negru și nuanțe de maro și verde kaki pe fundal alb, cu crăpături laterale și mâneci lungi bufante, ești ca o zeiță modernă a bunului gust și feminității! Rochia pare de designer, deși aparține doar brandului european comun de haine obișnuite Top Shop.

Rochia este foarte fluidă și fină, disponibilă în mărimi de la XS la XL. Are elastic în talie, cu aspect cu talie căzută, care se ajustează și se așază potrivit pe mijloc. În partea de jos a fustei are un aspect de volane mari, stil boho chic.

Prezintă un șnur care se prinde în fundă și la baza gâtului. Mânecile sunt bufante și romantice, în lungime trei sferturi.

Materialul său este diafan, subțire, tip voal dens, dar fluid, non-elastic, și se adaptează de minune stilului boem, romantic. De altfel, aspectul ei o face deosebit de vesatilă, putând fi purtată acum toamna, de la ținute office până la unele de zi, urbane, cu botine sau ghete ori cizme peste genunchi, joase sau înalte. Dar merge de minune și vara, fiind o rochie diafană, cu sandale, la ținute de festival sau de vacanță.

Rochia cu imprimeu natural în culori pământii este foarte feminină și discretă, dar plină de personalitate și poate fi purtată de orice femeie, indiferent de stil. Are un croi A line cu crăpături laterale și avantajează orice siluetă, mai ales că reușește să ascundă cu bine toate imperfecțiunile corpului.