144,99 lei Rochie în stil retro cu imprimeu floral și revere
08 Oct 2018

Rochie în stil retro cu imprimeu floral și revere

144,99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Nu cred că e o rochie mai feminină și mai potrivită pentru a reprezenta una dintre tendințele anului cele mai frecvente: moda retro. Această rochie elegantă scurtă A line este atât de feminină, cu imprimeu floral gingaș, amintind de moda anilor 50-60, de Brigitte Bardot.

Rochia are un croi lejer, mâneci trei sferturi cu manșete albe și chiar guler alb cu revere, în ton cu mixul de alb cu imprimeu floral în tonuri calde, predominant galbene. Pare o rochie văratică, cu păpădii, dar ușor de adaptat și în ținute de toamnă, cu pantofi cu toc mediu și gros, cu botine ori cizme înalte.

Rochia scurtă în stil retro a la anii 50-60 este croită din 100% bumbac confortabil, este foarte feminină și romantică prin imprimeul floral drăguț și are un croi evazat, comod și practic.

Se închide cu un fermoar la spate. Deși este o rochie scurtă, aceasta nu este deloc vulgară, datorită elementelor drăguțe și rafinate în stil vintage, care o compun. Ba dimpotrivă, este o rochie elegantă de zi, pe care o poți purta cu încredere, accesorizată cu bun gust, inclusiv la ținute office sau la întâlniri romantice.