255 lei Rochie cloș tip halat model petrecut cu cordon roz pudră
06 Oct 2018

Rochie cloș tip halat model petrecut cu cordon roz pudră

255 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Am găsit cred că cea mai practică și, totodată, feminină rochie elegantă de zi: o rochie tip halat în croi cloș, cu model petrecut parte peste parte, cordon în talie și mâneci trei sferturi. Rochia este foarte rafinată și de culoare roz-pudră, foarte gingaș și specific ținutelor feminine. Dar, mai ales, această rochie este foarte confortabilă și are buzunare practice.

O rochie elegantă pe cât de feminină, pe atât de practică și versatilă

Însă ce e mai minunat la această rochie elegantă roz pudră este că e extrem de versatilă, putând fi purtată cu ușurință atât ziua, cât și seara, fiind piesa ideală care poate fi transformată automat când de la birou trebuie să pleci direct la un eveniment. E confecționată dintr-un material de calitate neșifonabil, deci încă un plus, că nu necesită să fie călcată.

Rochia are un croi elegant, comod și foarte practic și, totodată, reușește să mascheze cu succes toate imperfecțiunile corpului, fiind potrivită oricărei persoane, indiferent de tipul de siluetă. Și că tot vine vorba, o găsești disponibilă în mărimi de la 36 la 42.

Rochia tip halat în croi cloș cu cordon în talie - potrivită pentru un stil retro

Această rochie tip halat cu model petrecut parte pe parte are o lungime medie - e o rochie midi, așadar. De asemenea, designul său minunat amintește de moda retro, fiind perfectă pentru acelea dintre noi care suntem atrase de stilul vintage.

Croiala amintește inclusiv de ideea de rochie tip trenci, dar unul retro, cloș, amplu. Cordonul din talie poate fi ajustat astfel încât să marcheze mijlocul exact atât cât îți dorești tu, reușind astfel să creezi look-ul dorit și să ascunzi anumite defecte din zona abdomenului.

Rochia este creată în România.