585 lei Rochie eleganta lunga rosie din voal amplu diafan
25 Sep 2018

Rochie eleganta lunga rosie din voal amplu diafan

585 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Dacă vrei să fii o lady in red veritabilă, trebuie să porți roșu din cap până în picioare, la modul foarte elegant. Și când ne referim la roșu din cap până în picioare, ne gândim la o rochie elegantă lungă amplă din voal diafan fluid, cu mâneci lungi. O rochie de zeiță care cucerește prin jocul de falduri și pe care ar fi păcat să nu o ai în garderobă!

Voal cu falduri fluide rafinate și cu detalii romantice în cea mai frumoasă rochie lungă roșie

Ce iubim cel mai mult la o rochie lungă elegantă este faptul că fluiditatea materialului creează falduri sau pliuri diafane și este foarte elegantă. De asemenea, acoperă perfect imperfecțiunile corpului, indiferent de siluetă. Este o rochie confortabilă și deosebit de feminină în același timp.

Rochia, deși e din voal foarte diafan și elegant, este potrivită atât în ținute de seară, cât și în ținute de zi, cu o jachetă de piele deasupra, de exemplu. Pune-ți în picioare niște botine sau pantofi cu toc înalt și gros și vei obține un look de zi urban foarte chic și glam chiar.

Rochia roșie amplă nu e doar seducătoare - are și detalii romantice fine!

Această rochie lungă elegantă roșie are mâneci lungi, bufante, cu aspect ruffled si minivolănașe, care o fac să arate și mai romantic și feminin. Rochia are un croi A-line, foarte rafinat și amplu. În croiala sa a intrat foarte mult material fin, ceea ce o face și mai desprinsă dintr-o poveste cu zâne.

Rochia are guler înalt, la fel, cu aspect încrețit, de volănaș, care, la rândul lui, ascunde și maschează din imperfecțiuni.

Rochia aparține brandului românesc Scarlett și se realizează doar pe comandă, în mărimi de la S până la L inclusiv.