259,99 lei Rochie evazată tip tunica cu volane și imprimeu cu margarete
23 Sep 2018

Rochie evazată tip tunica cu volane și imprimeu cu margarete

259,99 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Am găsit o rochie dulce pentru toamna aceasta, la început de drum azi. O rochie elegantă evazată, în croi A line, de culoare roșu cărămiziu superb, cu imprimeu floral cu margarete albe și cu volănașe drăguțe feminine și romantice pe mâneci. O rochie scurtă cu guler înalt, tip tunică. O rochie confortabilă, care va face pereche de minune cu dresurile tale colorate sau cu model!

O rochie în care nu te vei plictisi, indiferent de tipul de siluetă: imprimeul e vesel, culoarea sa de bază se asortează cu toamna, croiala evazată o face potrivită chiar și persoanelor mai plinuțe, maschează de minune imperfecțiunille, poate fi purtată chiar și de către gravide.... să mai continui?

Da, o rochie superbă, de neîntrecut, la început de toamnă. Păstrează încă din elementele chic de astă vară: romantism prin volănașe la nivel de mâneci lungi, croi și design + imprimeu floral boho chic drăgălaș - un stil de care ne e foarte greu să ne săturăm, dar să ne despărțim.

Această minunată rochie tip tunică cu imprimeu floral cu margarete albe și cu guler înalt este superbă prin croială, este atemporală și, astfel, deosebit de versatilă, reușind să fie purtată cu dresuri și colanți groși, alături de botine, ghete, cizme peste genunchi și chiar bocanci.

Croiala largă amplă și materialul vaporos tip voal mai dens fac din această rochiță o piesă foarte confortabilă și plăcută la purtare oricând, inclusiv în ținute office.

Rochița tip tunică cu imprimeu floral și volănașe pe mâneci este fabricată în România și e disponibilă în mărimi de la S la XL. O găsești și în varianta de verde albăstriu, același model, dar cu imprimeu tip arabescuri.