25,50 lei Rochie scurta bodycon albastru turcoaz cu insertii de tulle
28 Aug 2018

Rochie scurta bodycon albastru turcoaz cu insertii de tulle

25,50 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Cu o rochie scurta tip bodycon mulata pe corp, inspirata de croiala unui sarafan clasic, dar in culoare tare de albastru-deschis turcoaz, cu insertii de tulle transparent pe bust, poti sa faci impresie buna in zilele care au mai ramas din vara.

Aceasta rochie este realizata din material elastic tip scuba, care se muleaza usor pe liniile corpului si subliniaza frumos silueta, fiind destul de lejer si confortabil in purtare. Rochia este destul de simpla, cu decupaje geometrice si insertii de tulle transparent pe bust. Este o rochie inspirata de rochiile Asos si este foarte sexy si seducatoare, dar estivala si cool prin culoare. O rochie de club si party in care te vei simti foarte bine si feminina!

Rochia este destul de simpla, dar datorita jocului de transparente din partea de sus, nu este nevoie de prea multa accesorizare la acest nivel - se poate in schimb opta pentru cercei statement, in forme geometrice eventual.

Aceasta rochie scurta de party poate fi achizitionata la un pret foarte mic de doar 6.39 $ (aprox. 25.50 lei) direct din depozitul din China China. Transportul standard catre Romania este 3.09 $ (aprox. 12.33 lei). La fel ca in cazul achizitiilor de pe AliExpress, pentru ca aceasta rochie sexy este la un pret mic, sub o valoarea de 10 $, nu vei fi nevoita sa platesti taxe vamale la sosirea coletului prin posta.