100 lei Rochie cămașă în trei culori evazată asimetrică
11 Jul 2018

Rochie cămașă în trei culori evazată asimetrică

250 100 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Pentru că tendințele lor sunt în floare, probabil că deja ai întâlnit tot soiul de rochii tip cămașă, dar te asigur că niciuna nu-i precum această rochie tip cămașă jucăușă, creată în stil ludic, care te trimite într-o lume de povești numai privind-o.

Această rochie tip cămașă este creată în trei culori, se închide cu nasturi mici frontali în partea din față, are un croi evazat asimetric, în colțuri, mâneci lungi evazate și decupate în semicercuri, foarte interesant, ca niște petale de flori. Rochia are un guler tip Peter Pan foarte drăguț și surprinde prin creativitatea unui design unic și aparte, fantezist.

Vei regăsi în culorile acestei rochițe tip cămașă atipică nuanțe de bleu, mov și bleumarin. Rochia este creată din puplin în România și este deosebit de confortabilă. Acum este la reducere, la un preț foarte bun.

Dacă ești minionă, te vei bucura să afli că această rochiță este disponibilă și în mărimi foarte mici, începând cu XXS.

Rochia are un guler tip Peter Pan drăgălaș, foarte original și peplum asimetric în colțuri tip volane, în partea de jos. Ea poate fi asortată cu orice tip de încălțăminte, de la balerini până la pantofi cu toc stiletto, în funcție de ocazia cu care o porți. Te va ajuta să creezi lookuri deosebite indiferent de ocazie. Dacă ești mai curajoasă, alege să o porți și la birou, mai ales dacă nu ai un dress code care să-ți impună o anumită ținută.