166,49 lei Rochie de plaja alba din dantela tip macrame cu franjuri
01 Jun 2018

Rochie de plaja alba din dantela tip macrame cu franjuri

221,99 166,49 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Vara e aici! E deschis sezonul soarelui, al plajelor, al bronzului! Tu esti pregatita complet? Noi iti sugeram o rochie de plaja boho chic din dantela alba tip macrame cu franjuri si elemente florale si vegetale, care este perfecta de purtat peste costumul de baie sau alte piese de plaja sau piscina.

Vara la plaja sau piscina nu inseamna atentie doar pentru alegerea costumului de baie potrivit. Tu ce porti peste costumul de baie vara aceasta la plaja sau la piscina? Ori chiar la o petrecere la piscina?

Noi iti propunem sa ai in vedere neaparat o rochie de plaja confortabila, dar si feminina si eleganta! De exemplu, aceasta rochie alba de plaja boho chic din dantela tip macrame brodata cu elemente florale si vegetale ca frunze si flori, este foarte potrivita atat pentru doamne, cat si pentru adolescente. Este eleganta si usor boema, retro, este fina si iti va pune in valoare bronzul capatat.

Poart-o peste costumul de baie dupa ce ai facut baia de soare (apropo, nu exagera cu expunerea la soare!). Nu trebuie sa pleci de la plaja sau de la piscina dupa ce ai stat destul la bronzare. Poarta aceasta rochita de plaja si se rezolva! Adauga in picioare sandalele preferate si vei fi ea mai feminina si chic de pe plaja! Sau de la party pe plaja ori la piscina!