289 lei Rochie de seara aurie cu cordon roz in talie
26 May 2018

Rochie de seara aurie cu cordon roz in talie

289 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Am găsit o rochie aurie strălucitoare de seară, dar totuși „cuminte” și nu atât de ostentativă precum rochiile aurii obișnuite, din paiete și lame sclipicioase. Este o rochie în croială cloș, tip A-line, ca un babydoll, cu cordon roz bombonicios în talie, perfectă pentru petreceri și baluri: de absolvire, Balul Bobocilor.

Ceea ce este foarte plăcut la această rochie drăgălașă este că, deși este aurie, nu este țipătoare, prea vulgară și sclipitoare, ci strălucește discret și domolit, ceea ce o face foarte plăcută în combinație cu rozul deschis pastelat al cordonului din talie, care se ajustează pe talie și se poate înnoda printr-o fundă.

Rochița are mâneci scurte, croi evazat de skater dress și este astfel foarte confortabilă, avantajând orice siluetă. Sincer, combinația aceasta de nuanțe pastelate trimite cu gândul spre o înghețată asortată delicioasă. Materialul este și el foarte fin, plăcut la atingere și lejer, confortabil și minunat pentru ocazii speciale. Strălucește doar subtil.

Rochia se inchide prin fermoar la spate si prezinta un decolteu in V, destul de generos, prins si sustinut la spate in stilul racerback, precum avea rochita alba celebra a lui Marilyn Monroe. Chiar amintește de croiala acelei rochii aceasta rochie, doar ca e mai scurta, este babydoll. Lungimea acestei rochii de seara aurie este de 90 cm.