169 lei Rochie de seara sirena albastra cu broderie aurie
13 Mar 2017

Rochie de seara sirena albastra cu broderie aurie

229 169 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

O rochie de seara sirena in albastru regal sau albastru cobalt - una din culorile reprezentative ale primaverii 2017 - iti va pune in evidenta silueta si iti va alungi optic tinuta in mod gratios. Insertiile de broderie dantelata aurie contrasteaza inedit si confera un aer regal unei astfel de rochii de seara albastra tip sirena, cu trena.

Rochia este foarte potrivita la nunta, ca rochie de nasa, rochie de domnisoara de onoare, dar si la alte ocazii, precum botez sau chiar ca rochie de banchet. Se remarca prin culoarea intensa, dar si prin combinatia extravaganta de material fluid si broderie tip macrame aurie.

Trena creeaza un efect si mai imperial si extrem de elegant, asa ca aceasta rochie de seara tip sirena este prin definitie o rochie eleganta,

Rochia tip sirena albastra ca de regina, cu broderie aurie dantelata, este perfecta inclusiv pentru Balul Bobocilor - vei fi regina balului purtand-o! Subliniaza frumos silueta si avantajeaza, mai ales daca esti miniona. Este acel tip de rochie care se muleaza frumos pe corp, subliniaza talia subtire si creeaza impresia de alungire, de picioare mai lungi.

Afla si ce rochie tip sirena ti se potriveste in functie de silueta!