179 lei Rochie tip sarafan cu imprimeu in carouri si broderie florala
07 Mar 2017

Rochie tip sarafan cu imprimeu in carouri si broderie florala

179 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Rochiile ce par compuse din 2 piese creeaza efecte vizuale inedite prin faptul ca „pacalesc” vizual. Au un farmec aparte si deosebit. Daca esti o fire originala si plina de creativitate, o astfel de piesa te va reprezenta categoric, indiferent de ocazie. Rochia tip sarafan scurt cu carouri mici alb-negru si cu partea superioara ca de camasa alba cu maneci scurte nu se remarca doar prin combinatia ce o face sa para compusa din 2 piese, ci si prin broderia florala contrastanta care pare sa uneasca cele doua „piese” ale rochiei.

De fapt, broderia florala de culoare rosie care uneste cele doua parti, aparent de deux-pieces, ale rochiei, este cea care lamureste si convinge ochiul privitorului cum ca e vorba, in realitate, de o rochie, desi pare o combinatie de doua piese. In plus, broderia florala rosie creeaza un efect vizual foarte reusit, prin combinatia care da bine atat cu albul, cat si cu negrul rochiei.

Rochia este jucausa, potrivita persoanelor creative, carora le place sa iasa din tipar. Pentru ca e tip sarafan, o poti purta la birou, pentru o tinuta mai jucausa, dar si la scoala, daca mai esti inca eleva. Ori pur si simplu o poti purta pentru a crea un look college, chiar daca nu mai eleva / liceana, de dorul vremurilor apuse. Si pentru ca este mult asemanatoare unui sarafan clasic de scolarita, s-ar incadra de minune in peisajul scolii. Iar detaliul floral te scoate din anonimat si din sobrietatea pe care o confera o uniforma sau un sarafan clasic, de scoala.

Rochia are, totodata, un usor aer retro, rafinat si de efect.