92 lei Rochie neagra casual cu insertie de tulle
24 Nov 2017

Rochie neagra casual cu insertie de tulle

125 92 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Stim bine ca rochia neagra ne salveaza din multiple situatii cand nu stim ce sa purtam. Insa o rochie neagra cu tulle transparent negru deasupra este originala, are personalitate, eleganta, feminitate, un strop de suav si diafan. E altfel. Asa ca mizeaza pe ea in tinute urbane, dar si elegante, de ocazie.

Aceasta rochie neagra cu tulle are drapaje si poate fi cu succes purtata in tinute urbane, casual, dar si la birou sau la ocazii speciale, accesorizata potrivit. Rochia este de la brandul Top Shop, este la o reducere substantiala si este o piesa foarte versatila.

Este exact genul acela de rochie care poate cu usurinta transforma o tinuta casual de zi intr-una de seara, de intalnire romantica, de exemplu. In aceeasi zi. Poate fi purtata cu un tricou sau o maleta / helanca pe sub, intocmai ca o rochie tip furou - in tendinte anul acesta. Te ajuta sa fii chic in orice imprejurare. Si dat fiind pretul, chiar se dovedeste o investitie excelenta, avand in vedere multitudinea de tinute in care o poti purta ca piesa principala.

Nu o rata in oferta!