199 lei Rochie lunga din dantela albastra cu spate gol
10 Sep 2017

Rochie lunga din dantela albastra cu spate gol

499 199 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Iata o rochie spectaculoasa pentru doamne fermecatoare: o rochie de seara lunga, ampla, in croiala clos, cu spate gol. Rochia este realizata din dantela albastra brodata pe un fundal alb, ceea ce creeaza un efect vizual exceptional, intr-un contrast ca de portelan. Pentru aparitii wow, impecabile, de exceptie!

Acaesat rochie maxi ampla exprima eleganta, rafinament, bun gust, autenticitate, personalitate. Poart-o ca rochie de nunta, rochie de botez sau tinuta de petrecere oarecare, la care sa fii un personaj important.

Detaliile sunt cele care fac diferenta si in cazul acestei rochii, de aceea, pentru ca vorbim despre o rochie din dantela, o piesa vestimentara de o eleganta aparte data de un decoleu amplu care-ti lasa la vedere bustul generos, si de volumul din partea de jos a rochiei, rochia este plasata direct in top in ceea ce priveste rafinamentul.

Aceasta rochie de seara din dantela albastra pe fond alb este delimitata in talie cu o banta si are spate gol. Pentru ca are o lungime maxi, e ampla, in croiala clos, este astfel potrivita doamnelor, dar ramane seducatoare prin spatele gol.

Pentru ce ofera, aceasta rochie spectacol merita din plin investitia. Mai ales ca vorbim de un pret convenabil, la reducere! Profita de oferta!