190 lei Rochie lunga de seara neagra cu decolteu adanc
03 Sep 2017

Rochie lunga de seara cu decolteu adanc

190 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Aceasta rochie neagra lunga de ocazie ne-a cucerit pe loc. Are decolteu adanc, sustinut de bretele subtiri, spate gol si croiala lejera! Este o rochie sexy clasica si aminteste de epoci apuse, fiind usor retro. De aceea, ne-o imaginam purtata inclusiv cu manusi lungi elegante, tot negre, ca in anii 20. De fapt, vedem o Audrrey Hepburn imbracata in ea. Una moderna si extrem de stilata.

Rochia de seara neagra lunga cu decolteu si spate gol este realizata din material fin si confortabil, din licra de calitate. Astfel este si usor elastica. Desi vaporoasa in partea de jos, subliniaza perfect orice tinuta si avantajeaza orice silueta. De fapt, te face chiar sa pari mai slaba.

Poart-o cu incredere la evenimente fastuoase din viata ta. De exemplu, reprezinta nu doar o piesa must have, dar si o rochie excelenta de Miss la Balul Bobocilor. Se va asorta cu coroana si banderola. O gasesti si pe rosu, varianta mult mai sexy si rafinata chiar.

Este disponibila la un pret foarte bun, dat fiind faptul ca este un model de rochie clasica de inspiratie retro. Asadar, grabeste-te sa iti faci bucuria de a o avea in garderoba. Merita pe deplin!