175 lei Rochie tip salopeta lunga cu imprimeu floral
08 Jul 2017

Rochie tip salopeta lunga cu imprimeu floral

175 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Adoram piesele care creeaza iluzii optice. Asa este aceasta rochie tip salopeta cu imprimeu foral, care in partea din fata pare o salopeta scurta cu decolteu sexy, lejera, de vacanta, iar in partea din spate arata ca o rochie lunga, vaporoasa, cu crapatura. In final, rochia pare o salopeta scurta cu trena lunga in partea din spate, cu efect wow, foarte rafinata si seducatoare totodata.

Ne imaginam purtand aceasta rochie tip salopeta cu imprimeu floral pe o plaja, in vacanta sau in concediu, hoinarind pe strazi inguste cu piatra cubica, intr-un oras cu aer exotic sau intr-o insula din Grecia.

E fermecatoare, senzuala si romantica totodata. E o rochie salopeta fermecatoare prin faldurile pe care le creeaza voalul diafan din care este creata, dar totodata e o rochie sexy prin partea frontala care arata ca o salopeta scurta sexy cu decolteu adanc si bretele subtiri tip spaghetti. Ramane o rochie romantica prin imprimeul floral cu trandafiri roz mari pe fond alb. Si se incadreaza stfel perfect ca rochie vaporoasa si eleganta de vacanta, pe care poti miza in orice concediu de vara aceasta.

Mai ramane sa iti pui sandalele joase in picioare, palaria de soare pe cap, sa iti iei o geanta de plaja si esti gata de o vara torida in concediul mult asteptat! Vei fascina prin falduri vaporoase, iluzia de piesa 2 in 1 si imprimeul floral feminin cu aceasta rochie saloeta lunga cu trena.