279 lei Rochie scurta bodycon cu decolteu asimetric pe umar
24 May 2017

Rochie scurta bodycon cu decolteu asimetric pe umar

279 RON Vezi in magazin
Detalii produs:

Hainele asimetrice au revenit usor usor in tendinte. Insa au luat si o turnura mai simplista, in sensul ca acum, in vara 2017, asimetriile se imbina in mod rafinat cu stilul minimalist. Iata cum aceasta rochie scurta si mulata tip bodycon de culoare verde-inchis reuseste sa imbine simplitatea absoluta cu asimetria printr-un decolteu asimetric care lasa doar un umar gol! In plus, detaliul de material extra care se pliaza pe linia acestui decolteu personalizeaza aceasta tinuta si transforma rochia dintr-o piesa clasica, tip office, intr-o rochie de seara, eleganta prin material, detalii si culoarea de un verde-inchis regal.

Aceasta rochie bodycon asimetrica, cu un umar gol, este croita urmand linia corpului, dintr-un material de calitate, elegant si fin. Cu pantofii cu toc sau sandale potrivite, alungesc orice ilueta si avantajeaza categoric. Ceea ce aduce un mare plus acestei rochii este versatilitatea ei: e o rochie eleganta pe care o poti purta, accesorizata potrivit, atat la o tinuta de seara, cat si la una eleganta, office, pentru ca pastreaza simplitatea si bunul gust.

E o piesa simpla, clasica, dar originala, care nu se va demoda curand, asa ca mizeaza pe ea! Merita investitia. Unde mai pui ca este realizata in Romania.